En rapport från laget kvällen den 7 dec…..

kristins nya skor

Nu är ökenlöpningen avklarad och vi är nöjda. 9:e plats och 45 min efter är resultatet. tia totalt. Öknen är brutal att löpa i. Sanden i skorna, solen hettan och mördardynor har gjort den senaste etappen smärtsam. Vi och de flesta andra är tagna. Kristine har fått en blodförgiftning i en tå och går på penicillin. Tomas har fått behålla maten.(sprang hela etappen utan att få behålla nått= helt otroligt) Nyllet får vila efter att stundtals burit två säckar och dubbelsnoddat två samtidigt, och jag bara överlever efter att bara gjort det senaste 1,5 dygnet. Nu försöker vi sova i våra små tält och det är fortfarande(kl 21.00) mycket hett. I morgon väntar 8 mil cykel.Överkomligt men garanterat varmt.//SWECO Karlstad Adventure genom Magnus Albinsson