telefonrapport från Tyskland!

Något hesa var tjejerna i bilen på väg hem från tävlingen i Slovenien. MEn de hade mkt att berätta.
Trots sömbristen ( end. 1 timme) så visade tjejerna på en otrolig laganda och var samspelta genom hela tävlingen. Tjejerna kom i mål friska, skadefria och glada. Via telefonrapport från Lagkapten Jeanette Aviander så var tävlingen bland den bästa hon deltagit i arrangörsmässigt. Arrangörerna och ortsbefolkningen var otroligt hjälpsamma och hejade fram dom längs med vägen. ”- Det kändes som vi aldrig var ensamma under tävlingen” sa Jeanette.  Hela banan var ett härligt äventyr med många höga berg och djupa dalar. Hela banan var som ett vykort med spektakulära vyer och växlande väder.  Bland det häftigaste äventyrsmomentet var att fira sig ner för en 80 meter hög klippa sa Jeanette.