3:a och 6:a i Oslo City Challenge

Carolina André, Thomas Nordlander, Olof Solberg, Magnus Albinsson

På kvällen den 6:e Augusti ställde SWECO Karlstad Multisport två lag på startlinjen i C2 Oslo. Framför sig hade lagen en nattetapp på ca 7-8 timmar följt av en dags etapp med start kl 8:30 på lördagen med ungefär samma längd. Inför nattvilan var det ena laget bestående av Thomas Nordlander, Olof Solberg, Magnus Albinsson och Carolina André i ledning med knappt två minuter före norska Merrell efter att ha avslutat starkt på nattorienteringen. Det andra laget bestående av Lars Lundegård, Anders Schnell, Henrik Wennerstrand och Carolin Holmqvist tappade en del på en tuff cykelsträcka men låg ändå med i mitten av fältet.

Anders Schnell, Henrik Wennerstrand, Carolin Holmqvist, Lars Lundegård

Följande dag bjöds det på en mycket variationsrik terräng med höga berg, djupa dalar, flotta villaområden, sankmarker, slingriga vattendrag och en fin skärgård. I mål blev placeringarna 3:a respektive 6:a för de båda lagen.