Prova på klättring 18/12

För den som vill prova på klättring finns det möjlighet för KMS:are att göra detta i Tingvallahallarna tisdag 18:e från kl. 19. En bra möjlighet att bli lite mer bekväm med klättermoment eller bara för att det är skoj…
All utrustning finns att låna på plats och klubben står för kostnaden. Har man egen sele och/eller egna skor, så går det dock bra att ta med. Race-selar är EJ välkomna!
Anna S, Kalle E, Erik (?) och jag säkrar.
VAR:

www.tingvallahallarna.se

. Gå rakt igenom lokalen och sväng höger. NÄR: Tisdag 18/12 från kl. 19. Kommer man efter 21 kanske det inte blir så mycket klättrat, men någon runda hinns säkert med. HUR: Gärna ombytt, shorts och T-shirt funkar utmärkt. Det finns inga omklädningsrum men är man inte blyg så går det byta om direkt på plats. Det är god ventilation i hallen, så är man frusen skadar det inte med långärmat.
Anmäl gärna nedan om du kommer.
VÄLKOMNA!

One thought on “Prova på klättring 18/12

  1. Rosmarie Gustavsson
    17 december, 2012 at 16:53

    Jag vill gärna prova på att klättra.