Bra start för KMS på Svenska Cupen i Frosta

Då har första deltävlingen i Svenska Multisport Cupen:s långa klass avgjorts. Tävlingen gick utanför Höör i de skånska bitvis kuperade bokskogarna Lördag 20 april.

Frosta Ducati lagen

Karlstad Multisport mönstrade till slut på 7 tävlande efter några sena sjukdomsfall. Resultatet behövde vi inte kämms för med bland annat två segrar och en tredjeplats.

Frosta Mathias Carling

Mest brottom av alla delagare i de långa klasserna hade Mathias Carling som körde långa Solo Herr. ”-Alltid kul att tävla men jag hade oerhört bra hjälp från mina medtävlare i långa herrklassen på den fjärde sträckan, första 9.3 km långa bitvis mycket svåra orienteringen.” kommenterar Mathias som tog andra segern för säsongen.

Photo 2013-04-20 15 11 02

Damklassen var inledningsvis en mycket jämn tävling där alla lag kom in samlat, bara en minut skilde första laget från sista laget. Carolina André och Ida Kolk gjorde en mycket fin tävling och slutade på tredje plats.

Photo 2013-04-20 17 39 15 Den bitvis svåra orienteringen skördade under dagen sina offer. Kristina och Linnea gjorde trots några ”grövre” orienteringsmissar en fin tävling. De höll framförallt ihop de avslutande tre stärckorna mycket bra och strålade ikapp med solen efter målgång.

Frosta Peter Gustafsson

 

Peter Gustafsson åkte ned för att köra långa herr duo klassen men då Olof dragit på sig en förkylning växlade han om till långa herr solo. Peter  imponerade stort på första paddlingen då han bara var minute bakom Mathias Carling. Peter höll ihop tävlingen bra trots några orienteringsmissar .

Undertecknad och Olof Solberg (insjuknad) njöt av atmosfären, pratade med alla multisportare och filosoferade i största allmänhet i det vackra vårvädret.

Undertecknad han även med att motionera i 1 time och 21 minuter i Herrarnas Motions Solo-klass. En vinst är alltid en vinnst…

Photo 2013-04-20 17 40 51 (1)
Vi hoppas på många starter (och målgångar) för KMS:are under säsongen.

Resultat.

//Erik Pütsep