På ”G” i KMS maj – juni!

Foto: Andreas Strand

Säsongen 2013 har haft en intensive inledning för KMS med bade arrangemang, tävlingar, träningar och skönt social hang! Slutet av maj och juni är fulla med schysta aktiviteter för gamla och nya medlemamr. Här kommer ett urval:

20130510-055629.jpg

Måndag 27 maj All in Challenge
Olof Solberg bjuder in till sin egen tävling som I år kommer inehålla två till fyra deltävlingar. Först ut är tävlingen med KPK som bas, samling ca 17.30, genomgång av bana och regler 18.00, Start kl 18.30

 Utrustning:
*Egen nummerlapp, valfritt nr, valfri utformning.
*Flytetyg á la kajak, sit-on-top/surfski, kanot, roddbåt med tillhörande paddel och flytväst
*Cykel(med fördel mtb) och hjälm

Regler:
*Varje tävlande är ansvarig för att känna till banan. Är man osäker man man ta med en karta och få banan utritad av tävlingsledningen innan start. Kartan bör då täcka områden från kpk och österut till alsterån.
*Man tävlar själv men kan t.ex. göra upp att paddla K2 eller kanot tillsammans med någon annan. Givetvis får man hålla ihop genom tävlingen om man ändå vill tävla tillsammans med någon.

Banan:
Sträcka 1: Paddling, Start under hammaröleden följt av ett medurs varv i morbrors ådra tillbaka till KPK
Sträcka 2: Mtb(karta kommer inom kort), samma bana som vid tidigare tillfällen
Sträcka 3: Löpning, Jakobsbergsbron ToR på vandringsleden längs älven.

Frågor på det?

Onsdag 12 juni All in Challenge och familjegrill – Östra Deje
Till deltävling två och familjegrill bjuder Anders Lindström in klubben hem till sig I Oster Deja. Anders kommer återkomma med upplägg men ”vinnartid” är ca 60 minuter.
Lördag 15 juni SV Cupen Åmåll Sprint
Till Åmål går vi man ur huse för att få manga lag när vår syster förening Åmåls Multisport arrangerar deltävling två I sprint cupen. Vi är redan 5 lag klara, blir vi 15 lag totalt?
Tisdag 18 juni Dusk to Dawn  – Samling lokalen 21.00
Ett av klubbens mest klassiska pass är Dust to dawn = cykla från skymning till gryning. Efter ca 2 timmars lugn cycling når vi toppen på frykstabacken I Kil. DÄr blir det fika och sedan delar vi upp oss I olika grupper som har olika bråttom. Sista gruppen brukar vara hemma vid 04.00 dagen efter.

Vill du hänga på, tveka inte att bli medlem!