Storslam i Åmål

Åmål AR - 2013

Christian Sörqvist, Per-Erik Adrian och Åmål Multisport bjöd på ett kanonarrangemang lördagen den 15 juni där KMS ställde upp med hela åtta lag och tre solomultisportare.

För KMS del blev det storslam med inte mindre än tre segrar:Åmål AR - 2013

  • Elin Lundgren och Martin Holmstrand – Mix klassen
  • Olof Solberg och Tobias ÖStröm – Herr klassen
  • Anders Schnell – Herr solo

För mer bilder och resultat spana in: http://www.multisport.se/nyheter/nyhet.php?id=1207
alt:
http://www.laget.se/amalmultisport

http://www.laget.se/amalmultisportJonas Evaldsson hade bra tryck i benen och kajakpaddlingen börjar att ta sig. Nu skall han bara lära sig att orientera och stämpla alla kontroller!Åmål AR - 2013 Vad gör man inte för att smita från sina barn och husrenovering/husbyggnation. Jo man ringer till en klubbkompis i samma situation. Martin och Andreas tog en fin 10:e plats.

Åmål AR - 2013Anna och Johan satte åter sambolyckan på spel. Det svarta mixlaget blev för dagen 4:a och vad vi såg så delade de bil även på vägen hem.

Åmål AR - 2013Tyngst på starlinjen var som vanligt undertecknad för dagen tävlandes med Rolf Skogling. Vi hade riktigt kul under tävlingen och lyckades till och med slå juniorerna på några paddelsträckor och en MTB sträcka, en 4:e plats blev det i mål.

Åmål AR - 2013Laget Ziggy stardust som blivit KMS:are på grund av klubbens vackra tjejer/kvinnor som tagit hit sina sämre hälfter. Johan Siggesson och Lars Håkan Bengtsson hade bra fart inte minst när det kommer till orientering. En mycket fin tredjeplats!

Åmål AR - 2013Dagens mest överlägsna seger kom från Martin Holmstrand och Elin Lundgren som vann med hela 15 minuter. Elin höll i kartan och såg till att få ut farten ur ben och armar utan att ta omvägar.Åmål AR - 2013Åmål AR - 2013

Åmål AR - 2013Åmål AR - 2013