Juniorerna i Wulong

 

Igar var det iaf dags for sista etappen i Wulong Mountain Quest 2013. Som vanligt var det tidig uppstigning da bussen gick fran hotellet 06.30. Denna gangen bar det av uppat med bussen och starten agde rum uppe pa ett av de hoga bergen i omradet.

 

Forsta strackan var orientering dar det var tillatet att dela upp laget och ta olika kontroller, bara hela laget tillsammans hade tagit alla sex kontrollerna innan man fick ga ut pa stracka 2. Vi delade upp det sa att Peter och Elin som ar de battre orienterarna skulle ta tva av de narmre kontrollerna var medans jag(Olof) och Martin skulle lagga benen pa ryggen och kuta ivag och tillsammans ta de tva som lag langst bort men var enklare. Tillaggas bor att kartan var svartvit, inneholl inga stigar, 50meter ekvidistans, okand skala och var allmant oprecis.

http://www.mondosport.se/multisportare/

Woulang 2013