Sportkullan AR – en fokustävling 2014

sportkullan3

Karlstad multisport har beslutat att lägga lite extra krut på tävlingen Sportkullan i juli. Sportkullan är en multisporttävling bara för tjejer med tre olika klasser: kort(3-timmars), long(6-timmars) och AR(10-timmars). Klubbens tjejer har bildat lag och knutit till sig en sponsor till tävlingen och det är nu klart att klubben kommer att ställa upp med fyra lag under lagnamnet KMS Team Ullmax.

Tjejerna har redan påbörjat uppladdningen för sommarens Dalaäventyr med gemensamma träningar och det ser ut att kunna bli en riktig höjdpunkt. Tävlingen består av löpning, cykel och madrasspaddling och kommer att vara supportad så vi blir ett stort KMS-gäng som åker. Du som är intresserad av att träna med tjejerna, tävla i sportkullan eller hänga med som support och känna på lagandan(tjej som kille), hör av dig till ida@allakantrana.se – det finns alla möjligheter att bilda fler lag om vi bedömer att vi har underlag för det. Alla är välkomna, både du som vill ha en trevlig dag i naturen och du som har vinnarambitioner.

Läs gärna mer på allakantrana.se om när tjejerna genomförde en första gemensam träning.