All In Challenge 2014

Så var det då äntligen dags. För vaddå? ja det är upp till dig om du tar det som en trevlig tur, en vänskaplig fight eller mjölksyrafest.

Tävlingen går av stapeln onsdagen den 24:e September med Start, Mål och samtliga växlingar på paddelklubben på Kanikenäset.

Starten går kl 18.00 så försök vara där och förberedd lite innan. Är du osäker på banan så se till att vara där i god tid för att kunna få instruktioner i hur banan går. Kartställ till cykeln kan då vara bra att ha.

Banan består av 6,5km paddling medurs runt morbrors ådra med gemensam start under Hammaröleden. Detta följs av ca 15km mtb i en slinga runt Örsholmen och Välsviken för att till sist avrunda med en löptur på ca 5km längs älven tur och retur mellan paddelklubben och Jakobsbergsbron.

Karta kommer att publiceras i god tid innan tävlingen och det är varje deltagares eget ansvar att veta hur den går eller att ha med sig utskriven karta eller en tom karta som någon av oss som har koll på banan kan rita på.

Segrartiden brukar ligga på ca 90 minuter och det är fritt fram att köra själv, i par eller t.ex. kanot på första sträckan för att sedan köra var för sig. Det är med andra ord rätt fritt i vilken konstellation man väljer att delta.

Vad man väljer att paddla i är också det rätt fritt(inom rimlighetens gränser såklart).

För att öka på tävlingskänslan är det obligatoriskt med egen nummerväst/nummerlapp som får se ut i princip hur som helst

AIC

Vi hoppas naturligtvis på ett stort startfält med både herrar och damer. För dig som av någon anledning inte kan/vill vara med går det naturligtvis bra att bara dyka upp och följa tävlingen och heja på eller snacka skit med deltagarna.