På G i KMS Sep -> Nov 2014

KMS ser tillbaka på en säsong där klubben åter igen tävlat i fyra av sex världsdelar. Ett av våra tävlingslag är rankade topp 10 i världen, Sweco Adventure, Sportkullan där klubbens tjejer gick man ur huse och Team Outdoor Experten tog bronsmedalj i knivskarp konkurrens under Adventure Racing SM där klubben ställde upp med inte mindre än fyra lag.

KMS på Stockholm Extreme 2014

Under de närmaste veckorna kommer KMS genomföra:

Onsdag 24 September 17.30 Klubbmästerskapen I form av ”All in challenge” kommer KMS under ledning av Olof Solberg genomföra KM 2014 där alla kan vara med. Upplägget är paddling ca 5 km, MTB ca 15 km och löpning ca 4 km. Vill man inte paddla själv så teamar men upp med en kamrat. Alla kan vara med, spana in KMS FB grupp för mer info.

Klubbkväll 8 oktober blir det på KMTI, här kommer KMS ha öppet hus och intresserade får lyssna på korta berättelser från:
– Expedition Africa (Sydafrika), under parollen äventyret
– Untaimed New England (USA), under parollen att tävla för att nå pallen
– Itera (Wales), att nå sin dröm, att för första gången tävla i en AR tävling
– Stockholm Extreme, hur förbereder man sig för vinst

14-15 november Familjär klubbutflykt med möjlighet till övernattning. Klubben bjuder på grillmat och enkel övernattning på en destination nåbar på cykel från Karlstad. Hela familjen kan vara med och vi kör en enkel aktivitet vid 19 tiden på kvällen anpassad för vuxna och barn. Sedan blir det mat, bastu och badtunna… …samt en och annan skröna.

2014-08-11, Race day 2c-24